Din Rovinari, direct în HOTELURI de șase STELE din Europa! Vezi imagini cu tânăra care duce o adevărată VIAȚĂ de LUX!

colaj-denisa1

Mama Natură a înzestrat-o cu de toate, este frumoasă, arată impecabil, iar pe lângă asta duce o adevărată viață de lux. Numele frumoasei șatene este Denisa și, deși are un pic peste 20 de ani, tânăra se bucură de un lux la care alții visează o viață întreaga.După cum se poate vedea și pe pagina personală de facebook, Denisa este originară din Rovinari, a absolvit cursurile liceale în cadrul Liceului Roșia Jiu din comuna Fărcășești, după care a studiat în cadrul Universității Titu Maiorescu filiala din Târgu Jiu. Frumusețea tinerei nu poate trece neobservată, șatena arată ca scoasă din revistă și cel mai probabil este fotomodel. Imaginile postate pe pagina sa de socializare prezintă pe scurt viața frumoasei Denisa, care pare desprinsă dintr-un film. Tânăra este logodită cu un italian alături de care a străbătut Europa în lung și lat. Cei doi s-au cazat numai la hoteluri de șase stele unde au avut parte de tot luxul posibil, jacuzzi pe terasă, șampanie fină, caviar și alte bunătăți culinare.
loading...
Loading...

Citește și

Își ADORĂ soția! I-a spus „Te IUBESC” în zeci de limbi străine!

În acest weekend, frumoasa interpretă de muzică populară, Olguța Berbec, și-a sărbătorit ziua de naștere. …

4 comentarii

  1. Nu stiu ce fumezi soro dar pana la tine nu am mai auzit de hoteluri de 6 stele

  2. Redactia Gorj Domino s-a pricopsit cu inca o Alinutza, parca nu erau destule! Are pseudonim celebru, Eva & Ioan , noi stim ca e tot ……. aaaaaaaaa, cum sai zic? Aha, redactor!! Si postac pe masura, de 6*×2=12 *( stele) ! Dupa modelul patentat de colegii nostrii, Borcea, Bercea M, Jiji, si inca altii cel putin 1.000.000, cu totii fosti blatisti RATB circuland cu tramvaiul doar pe scara sau tampoane, nu mai pot supravietuii fara 6 stele ultraultraultraallinclusive!!
    Denisa? E frumoasa, a ” absolvit si filiala Targu Jiu” ! Plus ” Amaradia” ! Se descurca,zic eu! Antract , e mai rautacios , completeaza : „Esti frumoasa, DAR….”! Nu sunt de acord, e tanara mai invata! Ce ne facem cu alinutzele si postacul ei, eu si TU? Bai postac prost, Mardan si Lara Kundu sunt in ASIA la mii de km de Iieuropaa!! Faget , arde-i si p’astia! De noapte, in cariere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *