DIRECTOR din Divizia Minieră, în TENSIUNE!

antonie-ceo-tribunal-1

Tribunalul Gorj prelungește, cu încă o săptămână, emoțiile unui director din CEO care este judecat pentru abuz în serviciu. Instanța a amânat pentru a doua oară pronunțarea unei soluții pe cererea de ridicare a măsurilor preventive, verdictul fiind așteptat pe 11 octombrie.

Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere a CEO, nu reușește să scape de controlul judiciar instituit de procurorii anticorupție odată cu trimiterea sa în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.
Patru cereri a introdus Antonie pentru ca instanțele să-i ridice măsura preventivă, însă trei dintre ele i-au fost respinse definitiv. În prima solicitare depusă la Tribunalul Gorj de către Antonie, judecătorii stabiliseră termen pentru pronunțare pentru data de 4 octombrie, însă, ieri, magistrații au amânat soluționarea cererii cu încă o săptămână.
Directorul Diviziei Miniere a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în luna iulie a acestui an, sub acuzaţia de abuz în serviciu. Directorul CEO este acuzat că s-a implicat în achiziţionarea de truse medicale şi furtunuri pentru stingătoare la preţuri supraevaluate.

A.G.
loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

3 comentarii

  1. Acest hoț trebuie sa înfunde puscăria .acesta este omul care a devalizat o întreagă cariera miniera și vorbesc aici de cariera pinoasa.de ce nu se autosesizeaza nimeni pentru ce a făcut acest individ cu ani în urma

  2. O javră ordinară care merită să înfunde pușcăria. Și-a batut joc de oamenii din ceo si a devalizat societatea. Are bani cu nemiluita…prin diverse conturi…(dar nu pe numele lui normal) făcuți din diverse combinații cu prietenul Giurea… Dacă scapă și asta inseamna ca justitia chiar e oarbă si INEXISTENTA…

  3. La puscărie cu Antonie si lîngă ii lui .Heiiii directorilor de duzină gen Antoine, Paraschivu , si altii , asteptati nițel ca stiti ce urmează. Stiti bine ce ați făcut. PARASCHIVULE sa ai grija ca ies la iveala decurand materiile mataluta.Este valabil si petru Antonie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *