Director, găsit spânzurat în curte

Fostul director al TMUCB Midia, Ion Mohai, şi-ar fi pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit spânzurat, ieri, chiar în curtea locuinţei sale din Năvodari.

 Potrivit martorilor, el ar fi fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale din Năvodari. Vecinii și colegii spun că ar fi avut mari probleme cu banii, motiv pentru care a intrat în depresie, iar gândurile negre l-au condus la gestul extrem.
 Poliţiştii care au ajuns la faţa locului spun că lângă trupul neînsufleţit a fost găsit şi un bilet de adio.
După ce un echipaj medical de urgenţă a constatat decesul, cadavrul a fost preluat de legişti şi dus la morgă unde va fi supus necropsiei.
Ion Mohai a fost directorul TMUCB – Trustul de montaj utilaj chimic București, una dintre cele mai mari companii din România în domeniul chimic. Cu peste 3.200 de angajați, TMUCB este specializată în proiectarea, fabricarea, asamblarea și montajul utilajelor și echipamentelor tehnologice, a rezervoarelor de stocare pentru benzinării, a sistemelor de conducte și a structurilor metalice.
Sursa: Libertatea.ro

 

loading...
Loading...

Citește și

Atac armat în supermarket!

Atac armat într-un supermarket din sudul Franței. Mai multe persoane au fost luate ostatice. Incidentul …

Un comentariu

  1. Ttrezzxxxwehvvdsahhjurewxaayuil .stop nu mai faceți copy-paste..stop sau angajați pe unul care știe .stopvirusaticititorii.stopsau doreați un articol mai de Doamne-ajută.stopatireusit.stop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *