miercuri , 18 octombrie 2017 - 5:06

Directoratul a DECIS! Ce se întâmplă cu salariile angajaţilor CEO, ASTĂZI!

ceo-noaptea-lumini_1

În Directoratul CE Oltenia s-a decis acordarea integrală a salariilor celor peste 14.000 de angajaţi ai companiei. În lipsa unei rectificări bugetare, conducerea Complexului a găsit soluţia pentru a nu diminua lefurile miilor de salariaţi.

adrian-marciuc

Astfel, lichidarea pe luna decembrie a anului 2016 o vor primi integral salariaţii CEO, chiar astăzi. „ Directoratul a găsit soluţii, în ciuda faptului că nu a fost făcută rectificarea bugetului companiei pe 2016, fără a fi afectate veniturile din 2017. Este apanajul lor, al membrilor Directoratului să rezolve problemele salariaţilor şi, putem spune că, au reuşit să rezolve cea mai mare problemă. Este un rezultat mulţumitor, la presiunea sindicală, dar şi a condiţiilor extrem de grele de muncă din această perioadă”, a declarat prim-vicepreşedintele FNSE „Univers”, Adrian Marciuc.

loading...
Loading...

Citește și

Se ANUNȚĂ PROTESTE extreme în CEO!

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia anunță că, dacă liderii SMEO vor organiza …

Un comentariu

  1. Las-o dracu’ cu presiunea sindicala ! In orice conditii salariile s-ar fi virat INTEGRAL si LA TIMP ! Nu stiti cum sa iesiti in fata sa va justificati , in fata membrilor de sindicat , activitatea pentru care incasati sume babane si alte (multe) avantaje ! Nu sunteti decat niste caldari si caldaruse gaurite ! JAVRELOR !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.