Directoratul CE Oltenia, SCHIMBAT!

ceo

Membrii Consiliului de Supraveghere (CS) al CE Oltenia, rămaşi în funcţii, au misiunea să schimbe Directoratul companiei, cât mai urgent. Amintim CS a pierdut deja doi membri, la o săptămână după ce au fost numiţi, fiind vorba de Constantin Jujan şi Simona Fătu. Astfel, cei cinci supraveghetori rămaşi în acest for vor schimba conducerea executivă a CEO, în următoarele două săptămâni, după cum anunţă surse oficiale.
Sursele menţionate arată că cel care ar putea conduce noul Directorat al CE Oltenia ar putea fi un fost şef al CEO. Ministrul Energiei a avut şi un anunţ privind misiunea CS, imediat după numirea noilor membri, din 13 septembrie.

„Plan de dezvoltare”

Acesta a precizat: „Persoanele selectate pentru a face parte din Consiliul de Supraveghere al C. E. Oltenia au sarcina de a recruta urgent un Directorat definitiv, care să continue implementarea planului de eficientizare a companiei. În lunile următoare, Consiliul de Supraveghere va trebui să prezinte un plan de dezvoltare pe termen scurt și mediu, care să traseze direcțiile clare privind planul de investiții, modernizarea grupurilor energetice proprii sau retehnologizarea carierelor de minerit. Mă aștept ca acest Consiliu de Supraveghere să țină compania departe de ingerințe politice nefaste, să curme risipa și lipsa de integritate, protejând astfel interesele acționarului, dar mai ales pe cele ale salariaților și ale Gorjului. Indiferent cât de grea va fi această misiune, le voi sta mereu alături”, a mai spus ministrul Energiei.
loading...
Loading...

Citește și

Excavatoarele carierelor miniere din CEO, DEBLOCATE! Modificările la Codul Silvic au primit votul deputaţilor

Terenurile pot fi scoase din fondul forestier pentru lucrări miniere de interes naţional, conform propunerii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *