joi , 23 noiembrie 2017 - 20:39

Directoratul CEO, cu lefurile, deconturile pentru cazare și deplasări, la vedere!

ceo

La întâlnirea cu supraveghetorii CEO care va avea loc astăzi, la Mătăsari, șefii organizațiilor sindicale vor face solicitări membrilor Consiliului de Supraveghere.

Liderii de sindicat vor să știe ce cheltuieli suportă compania pentru deplasările șefilor CEO în străinătate și în țară, ce salarii primesc și cât însumează la nivelul companiei, cazarea pentru directorii care nu au domiciliul în județ. „Sunt anumite chestiuni care trebuie lămurite. Vrem să știm și noi cum sunt plătiți cei din Directoratul CEO, cât plătește compania pentru diurnele de deplasare și pentru cazare. Sunt chestiuni care trebuie să fie la vedere. Aceasta este una dintre solicitările pe care le vom face membrilor de supraveghere, mâine (azi,n.red.)”, a declarat președintele SME Jilț Turceni, Adrian Marciuc.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

SITUAȚIE GRAVĂ într-o comună din Gorj! Au rămas FĂRĂ APĂ în FÂNTÂNI

Primarul din Cătunele, Florinel Țuilă, susține parțial cele anunțate ieri de către reprezentanţii Bankwatch România …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.