sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 8:09

Directoratul CEO, tras la răspundere

CEO-complex-energetic-(3)-cmk

Săptămâna viitoare, luni, sindicatele și administrația CE Oltenia se vor întâlni în ședința comisiei mixte. Liderii de sindicat vor solicita răspunsuri cu privire la faptul că, în ciuda celor convenit anterior, directorii CEO au tăiat cota de cărbune pentru cei care au fost disponibilizați.

În ședința de luni, vor fi luate în discuție și cazurile sociale: „Directoratul trebuie să dea niște răspunsuri cu privire la cota de cărbune aprobată pentru pensionarii din companie care au fost disponibilizați. Noi sperăm să se revină asupra deciziei, iar administrația să respecte înțelegerea încheiată cu sindicatele în ședința comisiei mixte care a avut loc în vară. A spus liderul sindicatelor din Jilț”, Adrian Marciuc.


loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.