Directori din CEO, PASIBILI de SANCȚIUNI! Ce au făcut!

ceo-noaptea-lumini_1

În situația în care angajații din minerit și energie riscă să nu-și primească salariile întregi, mai mulți directori ai CE Oltenia vor fi trași la răspundere, aceasta fiind o situație care a fost cauzată și de lipsa unor măsuri luate de o parte a șefilor companiei. Cel puțin așa susțin majoritatea sindicatelor din companie.

Potrivit unui comunicat de presă din partea sindicatelor de la FNSE „Univers”, este necesară o clarificare cu privire la activitatea unor responsabili din companie și luarea unor măsuri. Șefii organizațiilor sindicale cer în mod explicit acest lucru Directoratului și Consiliului de Supraveghere.

Identificarea responsabililor și măsuri

Astfel, „Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS”, federaţie reprezentativă, majoritară la nivelul S. Complexul Energetic Oltenia S.A., vă aduce la cunoştinţă următoarele:

F.N.S.E. „UNIVERS” îşi arată disponibilitatea la dialog pentru a găsi cele mai bune soluţii, astfel încât drepturile salariaţilor din Complexul Energetic Oltenia să nu fie sub nici o formă afectate.

Având în vedere situaţia delicată existentă la nivelul Complexului Energetic Oltenia, datorată nerectificării B.V.C. al C.E. Oltenia pe anul 2016, situaţie pe care F.N.S.E „UNIVERS” a semnalat-o cu mai mult timp în urmă, recurgând chiar la forme extreme de protest (greva foamei), vă solicităm ca Directoratul, Consiliul de Supraveghere împreună cu partenerii sociali să îşi asume responsabilitatea pentru găsirea celor mai bune soluţii de rezolvare a acestei situaţii.

De asemenea, F.N.S.E. „UNIVERS” consideră că faptul că s-a ajuns în această situaţie se datorează şi unor factori decidenţi din conducerea Complexului Energetic Oltenia. În aceste condiții, vă rugăm identificarea cât mai urgentă a celor responsabili de această situaţie şi luarea măsurilor corespunzătoare în ceea ce-i priveşte pe aceştia”, arată liderii FNSE „Univers”, primvicepreședintele Adrian Marciuc și vicepreședintele Gabriel Căldărușe.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.