Directorii CEO, Ciobotărică, Jianu și Antonie, au scăpat de controlul judiciar

Ciobotarica-jianu-antonie-ceo

Magistrații Tribunalului Gorj au decis ca Laurențiu Ciobotărică, Dorina Jianu și Daniel Antonie să fie scoși de sub măsura preventivă a controlului judiciar. Sentința poate fi atacată.

Judecătorii Tribunalului Gorj au decis ieri ca măsura controlului judiciar în cazul celor trei angajați ai Complexului Energetic Oltenia, Daniel Antonie, Dorina Jianu și Laurențiu Ciobotărică, să fie revocată. Sentința poate fi contestată. Cei trei directori din CEO sunt acuzați de abuz în serviciu și complicitate la această infracțiune. Procesul se află pe rolul Tribunalului Gorj. Laurențiu Ciobotărică, Dorina Jianu și Daniel Antonie se aflau sub control judiciar, măsură preventivă fiind dispusă de Curtea de Apel Craiova.  „Ciobotărică Laurenţiu, director general executiv al SC Complexul Energetic Oltenia (CEO) SA Târgu Jiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, Antonie Daniel, director Divizia Minieră SC CEO SA Tîrgu Jiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, Jianu Dorina, director Legislație și Guvernanță Corporativă în cadrul SC CEO SA Târgu Jiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”, se anunţă în comunicatul procurorilor.
loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

Un comentariu

  1. Pentru ca au interzis participarea la concursurile interne a celor „suspecti”, „cercetati”, acestii INCULPATI nu mai pot ocupa nicio functie in CEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *