marți , 12 decembrie 2017 - 2:42

DIRECTORUL CE Oltenia, numit de PRESĂ! Cel mai bine pregătit

ionel-ilie-ceo

-Ionel Ilie conduce NEOFICIAL Complexul Energetic Oltenia!

Până la închiderea ediţiei nu a existat niciun un anunţ OFICIAL din partea conducerii Ministerului Energiei sau a Consiliului de Supraveghere din CEO, cu privire la numirea unui nou director general la şefia companiei. Toate astea se întâmplă după instituirea controlului judiciar împotriva unor directori din conducerea producătorului de energie.

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia nu s-a grăbit să informeze publicul cu privire la cel care va ocupa prima funcţie în companie. Directorul general interimar, Laurenţiu Ciobotărică, urmat de Dorina Jianu şi Daniel Antonie, au fost puşi sub control judiciar, acuzaţi fiind de abuz în serviciu. Cert este că, cel puţin teoretic, Ionel Ilie va conduce Complexul Energetic Oltenia, fiind numit „cel mai bine pregătit” în domeniu.

loading...
Loading...

Citește și

3,71 de milioane de lei pentru transportul salariaților SE Rovinari

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație pe data de 7 decembrie „transportul salariaților, de …

2 comentarii

  1. ghilimelele sunt la locul lor!

  2. il apreciaza corect presa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.