Discuţii APRINSE pentru postul de viceprimar la Motru. Jianu nu-l vrea pe Morega

Gigel-Jianu-morega-cosmin

Pesediştii au pierdut Primăria Motru însă vor postul de viceprimar. Propunerea social-democraţilor pentru acest post este Cosmin Morega, însă primarul liberal, Gigel Jianu, nici nu vrea să audă de această propunere.

Dorin Hanu, preşedintele PSD Motru, a declarat că a discutat cu ALDE, UNPR şi PSRO pentru a-l susţine pe Cosmin Morega la postul de viceprimar şi a obţinut un răspund afirmativ din partea acestora. PSD, ALDE, UNOR şi PSRO au în total 13 consilieri locali şi ar obţine majoritatea pentru a câştiga mandatul de viceprimar. „Eu am purtat discuţii cu cei de la ALDE, UNPR şi PSRO. În urma discuţiilor se pare că am reuşit să facem majoritatea în Consiliul Local pentru a pune viceprimarul din partea PSD. Bineînţeles că propunerea noastră este Cosmin Morega”, a declarat Dorin Hanu.

Jianu: „Şi noi purtăm discuţii cu PSRO”

Noul primar, Gigel Jianu, nu-l vrea pe Morega ca viceprimar. Acesta a declarat că şi ei poartă discuţii cu PSRO, iar alianţele nu sunt „parafate”. „Încă se poartă discuţii pentru a forma majoritate în CL. Şi noi suntem în discuţii cu PSRO. Discuţiile nu s-au încheiat. Momentan nu putem discuta despre postul de viceprimar pentru că nu s-a parafat nimic”, a declarat Gigel Jianu.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

3 comentarii

  1. Gigele , poti sa ei o decizie si fara acceptul lui Militaru? Atunci accepta decizia motrenilor care l-au votat si pe Morega si sunt convins ca veti face treaba buna fiind amandoi tineri si cu dorinta de afirmare.Nu poti sa negi tot ce s-a facut bun in mandatele lui Hanu , iar o contributie importanta a avut si Morega prin administrarea Directiei publice.Sunteti politicieni tineri , dar va luati dupa politrucii vechi , care spun ca nu poti face nimic daca nu ai tot Consiliul local.Neadevarat.Cand se discuta probleme importante pentru comunitate trebuie sa va dati mana , nu sa fiti Gica contra ca Vintileasca sau Mihaila .Este valabil dictonul ” ce poti face azi nu lasa pe maine ca nu mai poti realiza „. Spor la treaba fratilor , campania a trecut si avem 4 ani de munca daca vreti sa mai fiti alesi.

  2. GIGELE !
    Respecta votul pe care l-ai primit !
    JOS PSD !

  3. Nea Gigele, dacă vrei sa arați cât ai sau ați progresat, fa pe invers! Ia matale Psro si pune-l Vice pe Radulescu! Sa vezi proiecte pentru Motru, mult mai multe decât la UEF Motru! Va e frica de Morega, mai mergeți odată la urne , matale cu Morega sa vedem ce’o ieși! Sfătuitorii matale ar putea sa tacă! Nu matale ai câștigat, au pierdut ei ca si la TgJiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *