Divizia financiară a CEO, OUT! Bălăşoiu îşi condiţionează NUMIREA!

ceo-balasoiu

Situaţie efervescentă la CE Oltenia! La sfârşitul săptămânii trecute, doi directori de sucursale, în speţă, Ion Pisc, de la SE Rovinari, şi Constantin Bălăşoiu, de la SE Işalniţa, au fost chemaţi la Ministerul Energiei pentru ca aceştia să preia compania, alături de alţi oameni ai domeniului.

Interesant este faptul că cel care a condus pentru scurt timp CEO. Încă de la înfiinţarea companiei, Constantin Bălăşoiu, îşi condiţionează numirea la şefia Diviziei Financiare a CE Oltenia, cu mutarea ei la Craiova.

Cine, ce şi cum

Ion Pisc ar urma să conducă CE Oltenia, şi implicit Divizia Energie, înlocuindu-l astfel, pe Ionel Ilie care ar urma să continue munca la companie, din fruntea direcţiei de Investiţii. Laurenţiu Ciobotărică (care a condus şi compania în mod interimar), directorul Diviziei Financiare după înlăturarea lui Laurenţiu Ciurel din fruntea CEO, este înlocuit de Bălăşoiu, cel puţin la nivel de discuţii, în cercul ministerial. Numai că şeful SE Işalniţa, Constantin Bălăşoiu, îşi condiţionează numirea în fruntea Diviziei Financiare a CEO, cu mutarea acestei divizii, la Craiova.

Proteste EXTREME

În acest context, prim-vicepreşedintele FNSE „Univers” şi preşedintele sindicatelor din Jilţ, Adrian Marciuc, a declarat: „Nu suntem de acord cu mutarea pe bucăţi a CE Oltenia, la Bucureşti şi/sau Craiova. Dacă Divizia Financiară a companiei se mută la Craiova, CE Oltenia va fi pus în faţa unui efect de domino. Azi, mutăm divizia financiară la Craiova, mâine, comercialul, şi, uite aşa, mutăm CEO la Bucureşti. Noi, sindicatele, în această situaţie, vom iniţia MIŞCĂRI EXTREME DE PROTEST. Aşa cum a făcut SMEO în urmă cu ceva timp, nu ne vom feri de greva foamei şi alte proteste extreme. Nu suntem de acord fiindcă, astfel, judeţul va avea de suferit”, a mai spus acesta.
loading...
Loading...

Citește și

Șoferii, REVOLTAȚI pe atitudinea agentului Dinoiu de la „Rutieră”: Acest ȘARPE atacă în zona Sadu, cu ochelari de soare în loc de șapcă!

Zeci de persoane au reacționat pe facebook la postarea unui tânăr care a fost oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *