marți , 19 septembrie 2017 - 14:33

Doamne, Dumnezeule!!! Ce a putut să-și facă la FAȚĂ o solistă din Târgu Jiu! Toți s-au SPERIAT când au văzut-o!

colaj

O solistă de muzică populară din Târgu Jiu a vrut să fie mai frumoasă, dar a ajuns în cele din urmă să arate ca o pițipoancă, după ce și-a tatuat sprâncenele.

Se spune că sprâncenele dau contur feței, de aceea femeile trec prin adevărate chinuri numai ca să obțină sprâncenele perfect conturate. La asta probabil s-o fi gândit și tânăra din imagine, doar că, în cazul ei, rezultatul final este cu adevărat horror. Nu numai că sprâncenele nu îi încadrează deloc chipul, dar o fac sa pară tot timpul mirată. Oare la ce s-o fi gândit în momentul în care a decis să își tatueze sprâncenele în așa fel?!

loading…loading...

Citește și

Încă o interpretă SEXY își face LOC printre artiștii din Gorj! Vezi cum s-a făcut REMARCATĂ!

  S-a făcut remarcată în presa națională în urmă cu câțiva ani, atunci când a …

Un comentariu

  1. ahaaa. Ce caraghioasă?. Când nu ai cap vai de picioare..addică de sprâncene. Dar și cosmeticiana aia care a tatuat-o e sub orice critică profesional. Cum să faci asemenea spâncene! parcă e clovn. Chiar ca horror. Am vazut modelul ăsta la țigăncile din Obreja, o fi acolo o tatuatoare care le face praf pe toate. Dar când ești cântăreață și fața ta e importantă lasă domnișoaro zgârcenia și du- te la o profesionistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.