luni , 27 februarie 2017 - 11:09

Doamne, Dumnezeule!!! Ce a putut să-și facă la FAȚĂ o solistă din Târgu Jiu! Toți s-au SPERIAT când au văzut-o!

colaj

O solistă de muzică populară din Târgu Jiu a vrut să fie mai frumoasă, dar a ajuns în cele din urmă să arate ca o pițipoancă, după ce și-a tatuat sprâncenele.

Se spune că sprâncenele dau contur feței, de aceea femeile trec prin adevărate chinuri numai ca să obțină sprâncenele perfect conturate. La asta probabil s-o fi gândit și tânăra din imagine, doar că, în cazul ei, rezultatul final este cu adevărat horror. Nu numai că sprâncenele nu îi încadrează deloc chipul, dar o fac sa pară tot timpul mirată. Oare la ce s-o fi gândit în momentul în care a decis să își tatueze sprâncenele în așa fel?!

loading…loading...

Citește și

LIDERUL saloanelor, pe piața din Târgu Jiu! Vezi ce MINUNĂȚII ies din mâinile angajaţilor!

Acum că mai este foarte puțin până ce sezonul cald își va face simțită prezența, …

Un comentariu

  1. ahaaa. Ce caraghioasă?. Când nu ai cap vai de picioare..addică de sprâncene. Dar și cosmeticiana aia care a tatuat-o e sub orice critică profesional. Cum să faci asemenea spâncene! parcă e clovn. Chiar ca horror. Am vazut modelul ăsta la țigăncile din Obreja, o fi acolo o tatuatoare care le face praf pe toate. Dar când ești cântăreață și fața ta e importantă lasă domnișoaro zgârcenia și du- te la o profesionistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.