DOCUMENTE: SITUAŢIE GRAVĂ la Pandurii! SURSE: NEVESTELE ANGAJAŢILOR se plimbă cu maşinile clubului

club-panduriix

Noi detalii financiare de la clubul Pandurii ies la iveală! Formația are datorii de peste 1 milion de euro către foștii sau actualii jucători, iar în zilele următoare ar putea fi depunctată. Deși foștii conducători anunțau la momentul intrării în insolvență că echipa are datorii mult mai mici, lucrurile sunt mult mai grave.

Pandurii are de achitat doar către angajații clubului, foștii jucători și cei care au contract, peste 5,2 milioane de lei. Din această cauză, gorjenii riscă să piardă între 3 și 9 puncte, în cazul în care, până luni, nu ajung la o înțelegere cu aceștia. Și mai surprinzător este faptul că, deși a plecat de peste un an de la Pandurii, timp în care în conturile clubului au intrat multe milioane de euro, Eugen Pârvulescu mai are de recuperat bani de la club, conform documentelor.

Și pentru ca bătaia de joc să continue, în timp ce foștii conducători și-au încasat salariile cu multe zerouri, unul dintre jucătorii promovați la prima echipă, Adelin Pârcălabu, nu și-a încasat salariul de 1000 de lei luna încă din luna martie.

Deși Pandurii se află pe locul 3 din punct de vedere al profitului înregistrat în anul 2015 de echipele din fotbalul românesc, conform celor de la Liga Profesionistă de Fotbal, formația se zbate în mocirlă, iar în viitor, ar putea să se lupte în mocirla din ligile inferioare, falimentul fiind inevitabil. Majoritatea banilor ce revin clubului din drepturile TV au fost cesionați către jucători și terți, iar în acest caz, sfârșitul echipei este mai aproape ca niciodată.

Poate cândva, undeva, cumva… cineva va verifica și cum au fost achiziționate biletele de avion pentru jucătorii străini, ce neveste de angajați s-au plimbat cu mașinile clubului și mai ales cum un fel de director a reușit performanța de a încasa toți banii ce i-au revenit din contract, asta în timp ce „proștii care și-au rupt picioarele pentru a duce echipa pe locul 3 în ediția trecută de campionat și au băgat milioane de euro în conturile clubului” se uită lung după banii lor.

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *