sâmbătă , 3 decembrie 2016 - 8:43

Doi DIRECTORI din CEO, chemați la București pentru a prelua compania!

ceo-cmk

În aceste zile, se fac demersuri pentru schimbarea întregului Directorat al CE Oltenia. Amintim că noul Consiliu de Supraveghere are misiunea urgentă de a face această schimbare.
În acest context, ieri, doi dintre directorii de sucursale au fost chemați la Ministerul Energiei, iar surse oficiale transmit că li se va propune să conducă CE Oltenia.

Schimbați

Este vorba despre directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, Ion Pisc, și directorul Sucursala Electrocentrale Ișalnița, Constantin Bălășoiu. Ambii au fost chemați ieri la București, ministerul făcând demersuri certe pentru schimbarea conducerii companiei din Gorj. În momentul de față, Directoratul CEO îi are în componența sa pe directorii Ionel Ilie, Laurențiu Ciobotărică, Ovidiu Bălăcescu și Daniel Antonie, șefi ai diviziilor energiei, financiară și minieră din cadrul CEO, cu excepția lui Ovidiu Bălăcescu, director fără atribuții.
loading...

Citește și

club-panduriix

DOCUMENTE: SITUAŢIE GRAVĂ la Pandurii! SURSE: NEVESTELE ANGAJAŢILOR se plimbă cu maşinile clubului

Noi detalii financiare de la clubul Pandurii ies la iveală! Formația are datorii de peste …

Un comentariu

  1. Ce post ca lumea ,,director fara atribuții” , de fapt e la fel ca al supraveghetorilor fara atribuții !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.