duminică , 22 octombrie 2017 - 0:24

Doi fraţi romi din Panduraşul AU DISPĂRUT!

scandal-tigani07

Tribunalul Gorj a dispus măsura de arestare în lipsă pe numele celor doi rromi din cartierul Pandurașul din Târgu Jiu, care și-au înjunghiat vecinii pentru un cal. 

Victimele au fost internate în spital, ulterior una dintre victime fiind transportată la un spital din Târgu Mureș în stare gravă. Inculpații sunt doi frați, iar aceștia au fugit imediat după incident. Tribunalul Gorj a acceptat miercuri propunerea procurilor şi a dispus arestarea în lipsă a inculpaţilor. „Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Marin Marius, şi Marin Daniel, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, suma de 130 lei reprezentând onorariu avocat oficiu pentru fiecare dintre cei doi avocaţi din oficiu, urmând a fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Gorj. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, a decis instanța.

loading...
Loading...

Citește și

Deținuții care au avut condiţii proaste în Penitenciarul Târgu-Jiu AU PLECAT ACASĂ

Legea privind recursul compensatoriu, care prevede ca deţinuţii care nu au beneficiat de condiţii bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.