Doi membri CS din CE Oltenia, pe picior de plecare!

4

Noul Consiliu de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia și-a început activitatea în urmă cu 8 zile. Singurul rămas în CS din vechea componență, este Cornel Bobâlcă.

5

În data de 13 septembrie, Ministerul Energiei a făcut publică lista noilor supraveghetori ai CE Oltenia. Procesului de selecţie şi recrutare a fost desfăşurat, în baza legii, de o asociaţie independentă, formată din Pricewaterhouse Coopers Tax Advisors & Accountants și George Butunoiu Group, arăta ministerul.
Renunță la mandate

Astfel, în urma procesului de recrutare, au fost selectaţi pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia Robert Ghelasi, Cornel Bobâlcă, Dan Codescu, Florin Marin, Simona Fătu și Constantin Jujan. Potrivit unor surse oficiale din companie, doi dintre aceștia au renunțat la mandate.

Demisii

Este vorba despre Simona Fătu și Constantin Jujan. Simona Fătu lucrează în domeniul bancar. De asemenea, aceasta este un funcționar agreat de Fondul Proprietatea care a numit-o în Consiliul de Administraţie la Electrica Distribuţie, unde are mandat până în 2017. De asemenea, face parte şi din CA al Societăţii Naţionale a Sării, unde are mandat, tot din partea Fondului Proprietatea, până în 2020. În iulie 2015, Constantin Jujan a renunţat la funcţia de director general al Complexului Energetic Hunedoara, prezentându-şi demisia în faţa ministrului Energiei, în 2015. El a devenit consilierul actualului director al CE Hunedoara, fiind numit în urmă cu o săptămână membru în Consiliul de Supraveghere al CEO. Atât Simona Fătu, cât și Constantin Jujan au declarat că renunță la mandate, potrivit surselor citate, urmând să demisioneze în mod oficial.
loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *