Doi POLITICIENI analfabeți se ceartă între ei, pe facebook: „Mie groaza ca vo-i sta la masa cu asemenea oameni!”

Doi politicieni din județul Bihor s-au certat pe Facebook în văzul tuturor și au demonstrat că au probleme foarte grave cu limba română.

Disputa a fost declanșată de faptul că Traian Bodea de la ALDE a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, relatează Digi24.ro.

Ședinţa de constituire a Consiliului Judeţean a început cu îmbrânceli între consilieri, iar apoi conflictul a continuat pe Facebook, între Traian Bodea și consilierul PNL Cornel Borza.

politicieni-agramati-limba-romana-bihor-700x394

Bodea Traian: „… bihorenii mau trimis în cons, jud, pentru a avea putere de decizie”

Borza Cornel: „Mie groaza ca vo-i sta la masa cu asemenea oameni!”

Bodea Traian: “Nu va obliga nimeni, dacă era sa va aliați cu UDMR nu erau aceeași oameni? Faptul ca am făcut noi alianță cu ei va deranjează”.

Borza Cornel: „Am-i pare rau dar an primul rand santRoman si dupa aceia PNList ! Eu am cu ma mandri am reprezentat Romania an peste 30 de tari ale lumi ! Am crezut ca e altceva ! dar m-am angrozit azi de ce-am vazut !”

Contactați de Digi24, politicienii au încercat să se scuze pentru greșelile impardonabile de gramatică.

„Era o discuție așa, seara, pe la ora 12:00, cu domnul Borza, în care eu nu m-am concentrat la virguliță și la gramatică și discutam cu domnul Borza și el cu mine”, a declarat Traian Bodea.

„Știu, o să mă şi duc acum la soacră-mea că e profesoară de Limba Română, și o să iau lecții toată vara asta de limba română și ortografie”, a spus Cornel Borza.

 

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *