Doi români au murit în Bulgaria, într-un grav accident rutier

Doi romani, sot si sotie, au murit, joi dimineata, intr-un accident rutier produs in apropierea localitatii Kardzhali, Bulgaria, iar copilul de 4 ani al acestora a fost ranit, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Din primele informatii, masina celor doi, un barbat si o femeie de 34 si 36 de ani, a facut o depasire si s-a izbit frontal de un camion care venea din sens opus. Potrivit presei bulgare, cei doi au murit pe loc.

Potrivit sursei citate, Ambasada Romaniei la Sofia a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale competente pentru informatii suplimentare privind circumstantele producerii accidentului, confirmarea identitatii cetatenilor romani decedati si starea de sanatate a copilului.

„Consulul din cadrul Ambasadei Romaniei la Sofia s-a deplasat la locul producerii accidentului, in vederea acordarii de asistenta consulara. Reprezentantii misiunii diplomatice romane sunt in contact atat cu familia cetatenilor romani decedati, oferind asistenta consulara specifica in astfel de cazuri, cat si cu unitatea medicala in care a fost internat minorul, in vederea obtinerii de informatii suplimentare cu privire la starea de sanatate a acestuia”, precizeaza MAE.

Institutia mentioneaza ca, prin reprezentanta sa diplomatica in Bulgaria, monitorizeaza cu prioritate cazul, mentine permanent legatura cu familia si autoritatile competente locale, oferind asistenta consulara de specialitate, in limita competentelor legale.

Sursa: Stirile Pro Tv

 

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *