Doi soţi aproape de INFARCT! S-au pomenit cu mascații peste ei! „Am crezut că a venit cineva să ne tâlhărească”

perchezitii-glogova2-c

• Îi vor da în judecată

O femeie din Bucureşti care se afla în vizită în casa fratelui său din comuna gorjeană Glogova a ajuns la spital din cauza unui atac de panică după ce, marţi dimineaţa, mascaţii au intrat în curte pentru a face percheziţii, adresa nefiind însă cea la care trebuiau efectuate descinderile.

perchezitii-glogova1
Nici nu răsărise soarele când familia Marcu din Glogova a auzit sunete suspecte în curte! Când a ajuns la ușă să vadă ce se întâmplă, s-a trezit față în față cu un mascat. Dosarul, care este instrumentat de către Parchetul General, vizează o cauză cu fraude informatice, iar adresa greşită a fost indicată de către anchetatorii din Capitală, susţin surse din cadrul poliţiştilor care au participat la percheziţii. Ambii soți s-au speriat teribil. Femeii de la București i s-a făcut chiar rău. Victima a declarat marţi, presei, că în jurul orei 05,00 dimineaţa a auzit nişte bubuituri foarte puternice la parterul casei, iar în momentul în care soţul său a coborât să deschidă uşa, a fost pus la pământ de către mascaţi, iar ei i s-a făcut rău. Două ore nu au fost lăsaţi să folosească telefoanele mobile şi nici să cheme ambulanţa.

Vor să dea Parchetul General în judecată

perchezitii-glogova2
Cei doi soţi intenţionează să îi acţioneze în judecată pe cei care au participat la percheziţii. „La 5 fără 10, m-am uitat la ceas, noi eram sus, dormeam, s-au auzit nişte bubuituri foarte puternice, am crezut că a venit cineva să ne tâlhărească. Când soţul meu a coborât şi a deschis uşa, că au vrut să spargă uşa, au pus mâna pe el să îl pună jos şi atunci am leşinat lângă perete, mi s-a făcut rău. Au zis că au percheziţie pe numele Marius Panduru, le-am spus că nu-l cunoșteam, iar ei ne-au spus că au informații de la trei informatori că aici se află. Le-am zis că aici nu locuieşte Marius Panduru, le-am arătat buletinele, le-au pozat şi tot nu ne credeau. Le-am spus că este casa fratelui meu (…) două ore pe soţul meu nu l-au lăsat să intre din ploaie înăuntru, să nu cumva să ia telefonul, să anunţe pe cineva. Eu vreau să plătească, noi o să îi dăm în judecată, am chemat salvarea după ce au plecat ei. Ne-au interzis să filmăm. (…)”, a declarat Maria Marcu. Doar după ce au făcut îndelungi cercetări, polițiștii au plecat. „Copilul a vrut să filmeze și nu l-au lăsat. Și-au dat seama târziu când au sunat la cadastru sau la primărie la Glogova și au aflat că locuința e trecută pe numele fratelui meu. Ne-au cerut contractul casei. Le-am dat contractele și de la energie și nici așa nu au crezut că nu este locația pe care o căutau. Erau din Argeș acei polițiști, sau o parte din ei“, a mai spus Maria Marcu. Bucureșteanca a spus că mascații nu și-au cerut nici măcar scuze: „Nici măcar nu și-au cerut scuze când au plecat. Nu știm ce s-a întâmplat. Erau mulți mascați”, a conchis femeia.loading...
Loading...

Citește și

A dat primul interviu la 84 de ani! Târgujianca a plecat acasă cu aproape 300.000 de euro

Câștigătoarea marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat, miercuri, la sediul central al Loteriei Române …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *