miercuri , 20 septembrie 2017 - 15:48

Doliu în familia Dolănescu!

Ion Dolanescu a avut doi fii, Ionut si Dragos, care in ultimii ani se bat pe averea lasata de celebrul lor tata. Daca Ionut isi imparte timpul intre SUA, unde are o casa, si Romania, Dragos locuieste in Costa Rica, unde si-a intemeiat o familie.

Fiul lui Dolanescu s-a insurat cu o costaricanca, Melissa, care i-a daruit o fata si doi baieti, Maria de Jesus, Ion si Darius. Recent, familia lui Dragos Dolanescu a fost afectata de decesul socrului acestuia, care a fost anuntat de Maria de Jesus, fata lui Dragos si nepoata celui disparut.

Dragul meu bunic, nu ma asteptam sa te pierd atat de repede, dar stiu ca timpurile sunt perfecte si ca viata isi indeplineste ciclul sau etern. Sa nu mergi lent in noaptea intunecata, ci cu curaj si fara teama. Timpul trece inexorabil”, a scris fiica lui Dragos Dolanescu.

http://www.wowbiz.ro/drama-in-familia-dolanescu-dragos-este-distrus-dupa-ce-socrul-lui-a-murit-nu-ma-asteptam-sa-te-pierd-atat-de-repede-sa-nu-mergi-lent-in-noaptea-intunecata-ci-cu-curaj-si-fara-teama-exclusiv-16988972?utm_source=Antena3&utm_medium=Web&utm_campaign=drama-in-familia-dolanescu-dragos-este-distrus-dupa-ce-socrul-lui-a-murit-nu-ma-asteptam-sa-te-pierd-atat-de-repede-sa-nu-mergi-lent-in-noaptea-intunecata-ci-cu-curaj-si-fara-teama-exclusiv-16988972

loading...

Citește și

FOTO de SENZAȚIE! LUX într-un FOST SEDIU de POLIȚIE din Târgu Jiu! Cum ARATĂ ACUM

Fostul sediu al Evidenței Populației de pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.