miercuri , 28 iunie 2017 - 6:49

Dominația PSD a luat sfârșit la Prigoria. Iuliana Iliescu, noul primar

iuliana-iliescuAni la rând a încercat să schimbe culoarea comunei, însă nu a reușit să se impună în fața social-democratului Emil Răgman.

Iuliana Iliescu (PNL) a profitat de faptul că fostul edil nu a mai candidat și a obținut în sfârșit scaunul de primar. „Am reușit să obțin mandatul pentru că cetățenii au înțeles că e nevoie de o mare schimbare. Nu e meritul meu. Poate doar pentru că am insistat să fac această schimbare pentru că în ultimii 20 de ani nu s-a dezvoltat comuna, deși cetățenii au plătit taxe și impozite. Vreau ca în mandatul meu să reușesc să trăiesc într-o localitate dezvoltată, civilizată. Am luat 604 voturi din 1700 de votanți. Candidatul PSD-ului a fost la o diferență de 200 de voturi de mine. Primul lucru pe care-l voi face e să modernizez drumul din satul Burlani pentru ca oamenii să aibă acces pe orice tip de vreme spre comuna Roșia de Amaradia”, a declarat Iuliana Iliescu.

loading...

Citește și

A plecat din FRUNTEA PRIMĂRIEI pentru a se ÎNTOARCE în 2020

Primarul de la Teleşti, Romulus Bîldea, a declarat că a pierdut prcesul de incompatibilitate cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.