duminică , 20 august 2017 - 14:51

Donație de 15.000 de EURO pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a primit pentru o nouă donație din partea Fundației Klinken Helfen din Germania. Este cea de-a treia donație a fundației germane.

Managerul Spitalului Judeţean, Tiberiu Tătaru, speră ca prin aceste sponsorizări să reușească să înlocuiască toate paturile din spital. „Am primit o sponsorizare de la o fundaţie din Germania. Aceasta constă în 50 de paturi cu saltele, 6 dulapuri pentru produse medicale, o lampă pentru operații, un cărucior pentru truse medicale și un scaun cu rotile. Aceste sponsorizări ne sunt foarte utile. Ei sunt la a treia vizită, anul trecut au donat 40 de paturi și sperăm ca pe viitor să reușim să schimbăm toate paturile existente în Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru. Întreaga donație se ridică la suma de 15.000 de euro.

loading...

Citește și

Mai mulți străini prezenți la Rânca!

Simpozionul Internaţional de Pictură din cadrul Atelierelor Brâncuşi se va desfăşura în localitatea Rânca, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.