marți , 6 decembrie 2016 - 14:11

Donație de 15.000 de EURO pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a primit pentru o nouă donație din partea Fundației Klinken Helfen din Germania. Este cea de-a treia donație a fundației germane.

Managerul Spitalului Judeţean, Tiberiu Tătaru, speră ca prin aceste sponsorizări să reușească să înlocuiască toate paturile din spital. „Am primit o sponsorizare de la o fundaţie din Germania. Aceasta constă în 50 de paturi cu saltele, 6 dulapuri pentru produse medicale, o lampă pentru operații, un cărucior pentru truse medicale și un scaun cu rotile. Aceste sponsorizări ne sunt foarte utile. Ei sunt la a treia vizită, anul trecut au donat 40 de paturi și sperăm ca pe viitor să reușim să schimbăm toate paturile existente în Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru. Întreaga donație se ridică la suma de 15.000 de euro.

loading...

Citește și

trafic-noiembrie

GorjDomino, lider în mediul online local și în noiembrie 2016! Bătălie mare pentru locul 2. Vezi cine a câștigat!

Cifrele lunii octombrie (229.352 vizitatori unici) atestă din nou supremaţia acestui site în mediul online local. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.