joi , 23 noiembrie 2017 - 11:12

Donație de 15.000 de EURO pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a primit pentru o nouă donație din partea Fundației Klinken Helfen din Germania. Este cea de-a treia donație a fundației germane.

Managerul Spitalului Judeţean, Tiberiu Tătaru, speră ca prin aceste sponsorizări să reușească să înlocuiască toate paturile din spital. „Am primit o sponsorizare de la o fundaţie din Germania. Aceasta constă în 50 de paturi cu saltele, 6 dulapuri pentru produse medicale, o lampă pentru operații, un cărucior pentru truse medicale și un scaun cu rotile. Aceste sponsorizări ne sunt foarte utile. Ei sunt la a treia vizită, anul trecut au donat 40 de paturi și sperăm ca pe viitor să reușim să schimbăm toate paturile existente în Spitalul de Urgenţă Târgu Jiu”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru. Întreaga donație se ridică la suma de 15.000 de euro.

loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.