Dosare penale pentru alcool la volan şi fără permise!

La data de 7 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ciuperceni, fără a deţine permis de conducere auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care nu deţine permis de conducere auto.

La data de 7 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Crasna şi Postului de Poliţie Săcelu au depistat în trafic, un bărbat de 54 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 665 localitatea Crasna, fără a deţine permis de conducere auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană care nu deţine permis de conducere auto.

La data de 8 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au depistat în trafic, un bărbat de 52 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană având dreptul de a conduce suspendat şi aflată sub influenţa alcoolului.

loading...
Loading...

Citește și

UPDATE: Ghidul expediției de rafting pe Jiu, RESUSCITAT!

Un grup de persoane (18 din primele date) ar fi organizat rafting pe Defileul Jiului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *