Două comune din Gorj riscă să rămână FĂRĂ APĂ


Vremea caniculară şi seceta din ultima perioadă ar putea lăsa două comune gorjene fără apă. Comunele ameninţate de secetă sunt Muşeteşti şi Bălăneşti.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că a luat deja legătura cu primarii din cele două localităţi, care au şi luat măsuri de prevenţie. „Probleme cu apa sunt la nivel de ameninţare în câteva localităţi din Gorj. Primarii din Muşeteşti, Bălăneşti sunt printre primii care au semnalat această supărare a lor. Din fericire, în acest moment s-a pus în aplicare, în localităţile unde sunt probleme, restricţionarea programului de livrare a apei. Dacă seceta va persista şi această problemă va continua să existe, vom apela la instituţiile care pot da sprijin primăriilor în această problemă. Risipa de apă este o problemă generalizată. Foarte mulţi cetăţeni apelează la reţelele publice de apă pentru a-şi uda grădinile şi nu se gândesc că acest lucru poate să afecteze nivelul de apă care este necesar pentru consumul casnic. Fiecărui primar îi revine sarcina să se organizeze în aşa fel încât aceste scurgeri de apă să fie reduse”, a declarat Ciprian Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

MESAJ DUR pentru GUVERNANȚI: locurile de muncă din CEO, ÎN PERICOL!

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, acuză toate guvernele care au condus România în ultimii …

Un comentariu

  1. Stopati furtul de apa de la retele!E atat de simplu!O comisie facuta din reprezentanti ai primariei(viceprimar,consilieri locali,din compartimentul de specialitate,fara insa cei care citesc apometrele,pentru ca ei sunt sigur complicii hotilor),insotiti de politisti,care sa faca o verificare a caminelor,iar unde gasesc reductii inaintea apometrelor,dosar penal,amenda uriasa si declaratie,cine i-a montat reductia,poate chiar si arest si o sa vedeti ca nu vor mai fi probleme!Debransare imediata a celor care fura.E greu….!!! Daca nu cumva si primarii sunt complici?Lipsa apei in acest moment echivaleaza cu genocidul si nu cred ca Florescu,pe care il stiu un om cumsecade,vrea sa fie prin indolenta,participant la el!E atat de usor si de intemeiat de facut plangeri penale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *