Două femei şi un bărbat, ÎNJUNGHIAŢI!

Două femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi, duminică, în jurul orei 18.00, în stradă în Sibiu, pe o arteră foarte circulată din oraş, aflată aproape de centrul oraşului. Atacatorul este un om al străzii din judeţul Vâlcea, despre care se presupune că ar avea probleme psihice, anunță Adevărul.

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 47 de ani, de loc din judeţul Vâlcea, cunoscut a fi o persoană fără adăpost, despre care se presupune că ar avea probleme psihice. El a înjunghiat, mai întâi, o femeie, într-o staţie de autobuz, după care a urcat într-un taxi şi l-a înjunghiat pe şofer. Apoi, a coborât din taxi şi a înjunghiat, cu acelaşi cuţit, încă o femeie. Agresorul a fost reţinut de oamenii legii şi, în acest moment, se află la Poliţie pentru audieri, iar victimele au fost transportate la spital.

”A înjungiat o fată în staţia de autobuz, după care s-a urcat în maşină, într-un taxi, l-a înjunghiat şi pe şofer şi, după aceea, a fugit şi a înjunghiat o altă persoană. Apoi, eu l-am prins şi l-am dezarmat de cuţit. Era un cuţit cu o lamă de 10-12 centimetri. Cred că era bolnav mintal. Fata, ultima pe care a înjunghiat-o, era într-o stare ceva mai gravă, ceilalţi doi sunt mai bine, un pic înţepaţi, cum se zice. Două persoane au fost luate cu ambulanţa. Nu m-am speriat, dar nu mi-am dat seama pe loc ce se întâmplă. Agresorul era în staţia de autobuz, avea sacoşe cu haine, avea şi o geantă, pe care le-a lăsat aici pe bancă, în staţia de autobuz”, ne-a declarat un taximetrist din Sibiu, care a preferat să îşi păstreze anonimatul. Bărbatul este, de altfel, şi cel care l-a prins pe agresor, înainte de sosirea poliţiştilor.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *