vineri , 15 decembrie 2017 - 6:32

DOUĂ GORJENCE numite CONSULI GENERALI ai României în Italia și Grecia! Vezi CINE SUNT!


Guvernul a decis să o numească, miercuri 22 noiembrie, pe Daniela Maria Dobre în funcţia de consul general al României la Bologna, Italia. Printr-o altă Hotărâre, Executivul a numit-o pe Sabina-Madălina Şomăcescu în funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Salonic, Republica Elenă.

Daniela Dobre este fiica expertului Victor Cârțână și a fost în trecut consilier diplomatic la Ambasada României din New Delhi, India.
Sabina Șomăcescu este fiica avocatei Simona Șomăcescu și are deja o carieră În Ministerul Afacerilor Externe, îndeplinind mai multe misiuni diplomatice, printre care viceconsul la Consulatul României de la Castellon, Spania, consul la Copenhaga, Danemarca, ori pe cea de consul la Consulatul României de la Torino, Italia.

loading...
Loading...

Citește și

O femeie fără serviciu a găsit o geantă cu bani în parcul din Rovinari! Ce a urmat după câteva minute

O casnică din Rovinari a găsit, miercuri, pe o bancă din parcul din centrul orașului, …

5 comentarii

  1. nu cred asa ceva,cum plm ajung astea pe functii asa importante bai baiatule,Romania este tara care uimeste mapamondul!Bai Melescanule,tu dormi pe postul ala de ministru,sau numesti consulii si ambasadoriii dupa cat de grasa e spaga?!

    • Daca ai cunoaste persoanele ai putea sa comentezi….dar habar nu ai ce vorbesti si nici nu te documentezi despre istoricul acestora. Asa e romanul care sta in mocirla, dar urla ca nu poate iesii de acolo, cu toate ca nu face nimic pentru asta!

  2. ba le cunoastem foarte bine! fete de noapte de bucuresti, tinute de parinti in puf, maxim romano-americane, buzate, siliconate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.