sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 18:26

Două primării ANGAJEAZĂ! Vezi unde poți lucra

primaria-runcu02

Primăria Runcu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului financiar-contabilitate din Aparatul de Specialitate al Primarului. Și la Primăria Cătunele se vor face angajări luna aceasta.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă ştiinţe economice; cunoştinţe operare P.C. (Microsoft Office – modulele Word şi Excel) – nivel mediu. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 iunie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; 29 iunie 2016, ora 12.00 – proba interviu. Primăria Cătunele organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent debutant la Compartimentul Cultură. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: muzică, educaţie fizică şi sport sau arte plastice, vechime: nu este cazul. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 iunie 2016, ora 10.00 proba scrisă; 22 iunie 2016, ora 10.00 proba interviu.

loading...

Citește și

Vremea se schimbă complet!

Ziua va fi predominant frumoasă și se va încălzi. După dimineți reci, amiaza vine cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.