luni , 23 octombrie 2017 - 1:48

Două primării de ORAȘ angajează!

primaria-cmyk

Gorjenii cu studii superioare și medii își pot depune dosarele pentru ocuparea celor două posturi scoase la concurs de Primăriile Târgu-Jiu și Tismana. Examenele vor avea loc spre sfârșitul acestei luni.

Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de director executiv la Direcţia Publică de Patrimoniu Târgu Jiu. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 iulie 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior. Și la Primăria Tismana se va organiza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I (tractorist).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: profesionale sau medii; permis de conducere categoriile B, BE, C, CE, D, DE; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: 10 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 iulie 2016: termenul limită de depunere a dosarelor; 18 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 20 iulie 2016, ora 10:00: proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

Buletine de identitate GRATIS! Cum îl poți OBȚINE!

Costurile de producere și eliberare a actelor de identitate ale persoanelor cu vârsta de 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.