Două primării de ORAȘ angajează!

primaria-cmyk

Gorjenii cu studii superioare și medii își pot depune dosarele pentru ocuparea celor două posturi scoase la concurs de Primăriile Târgu-Jiu și Tismana. Examenele vor avea loc spre sfârșitul acestei luni.

Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de director executiv la Direcţia Publică de Patrimoniu Târgu Jiu. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 iulie 2016, ora 10:30: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior. Și la Primăria Tismana se va organiza un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat I (tractorist).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor: profesionale sau medii; permis de conducere categoriile B, BE, C, CE, D, DE; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: 10 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 iulie 2016: termenul limită de depunere a dosarelor; 18 iulie 2016, ora 10:00: proba scrisă; 20 iulie 2016, ora 10:00: proba interviu.

loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.