duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:06

Dragnea anunță o moțiune

Liviu Dragnea a spus că este foarte posibil ca, săptămâna viitoare, să fie ‘luată în calcul’ o moţiune simplă, fără a preciza însă pe ce domeniu.

 Dragnea afirmă totuşi că ‘pe primul loc’ în acest sens ar fi Ministerul Fondurilor Europene. El a adăugat că nu s-a renunţat nici la ideea depunerii unei moţiuni de cenzură.

‘Nu s-a renunţat (la ideea unei moţiuni de cenzură – n.r.). Nici măcar la ideea unor moţiuni simple. Este foarte posibil ca săptămâna viitoare să luăm în calcul o moţiune simplă. Sigur, ea nu va fi luată în seamă de Guvern. Trebuie doar să decidem pe ce domeniu. Oricum, pe primul loc în clasament este domeniul Fondurilor Europene. De departe. Nici nu mai poate fi atins. (…) La Ministerul Fondurilor Europene nu poţi să ai dubii, ‘performanţa’ e atât de mare încât nu greşeşti’, a precizat liderul PSD, la finalul şedinţei Biroului Permanent naţional al partidului, scrie Agerpres.

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.