Drama care a zguduit țara! Cântareaţă adulată de milioane de români ucisă cu bestialitate! Totul s-a întâmplat la miezul nopții!

Cu mai puțin de două luni înaintea declanșării Revoluției din decembrie, România comunistă era zdruncinată de o crimă abominabilă a cărei victimă fusese una dintre marile vedete ale acelor timpuri: cântăreața Mihaela Runceanu.

Informațiile răzbăteau greu într-o țară în care regimul își trăia ultimele luni de glorie. Era prima oară când un artist atât de important pierea într-un asemenea mod, iar partidul făcea eforturi disperate pentru a mușamaliza tot. Oamenii nu aveau nevoie să se simtă în nesiguranță, însă aceeași oameni nici nu puteau rămâne impasibile în fața unui eveniment de o asemenea amploare. În fond, murise una dintre cele mai mari cântărețe ale țării… Informațiile au început să se scurgă, iar vestea s-a propagat cu repeziciune. La cozile de la alimente, în pauza de masă din uzine, în troleibuze, la școală se vorbea despre faptul că Mihaela Runceanu fusese ucisă cu sălbăticie. Nimeni nu știa de ce, dar lumea era îngrozită și revoltată.

sursa: a1.ro

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *