duminică , 30 aprilie 2017 - 13:59

DRAMA fetei POSEDATE din Dănești, fără sfârșit! Ce i s-a mai întâmplat!

fata-posedata

Drama tinerei de 15 ani din comuna Dăneşti, despre care se spune că este posedată de baba Sofia, o rudă a familiei, decedată în luna aprilie, este fără sfârşit. Localnicii spun că, pe timpul zilei, fata are un comportament normal, însă, când vine noaptea, tânăra se schimbă radical şi vorbeşte cu vocea decedatei.

De mai bine de trei săptămâni, unei fete în vârstă de 15 ani, nepoată a bătrânei decedate și vecină cu aceasta, i se întâmplă lucruri ciudate, după fiecare miez de noapte: tinerei i se modifică vocea precum cea a babei Sofia și corpul său ia unele din trăsăturile moartei. Aceasta vorbește cu rudele, prin intermediul fetei, până spre ora 4 dimineața, sau cum bătrânii, ”până cântă cocoșii”. Fiul moartei a fost sensibilizat de situaţia fetei şi a cerut Parchetului să-i aprobe deshumarea mamei sale. Procurorii au analizat şi au respins cererea de deshumare ca fiind inadmisibilă. „Având în vedere că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu nu a fost înregistrată o cauză privind decesul persoanei şi nici nu este înregistrată o astfel de cauză, nefiind întrunite condiţiile prevăzute de Codul de procedură penală, procurorul a dispus respingerea cererii ca fiind inadmisibilă”, a declarat Laurenţiu Grecu.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.