DRAMATIC! A fost DUSĂ de URGENȚĂ la spital!

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi a fost internată de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, anunță Gazeta de Cluj.

Potrivit surselor, oficialii Penitenciarului Gherla au fost de acord ca fostul ministru să primească tratament specializat după ce aceasta a prezentat simptome grave ce i-ar fi pus în pericol starea de sănătate. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Penitenciarul Gherla, Ridzi nu va zăbovi mult în spital și se va întoarce în celulă.

„Date personale despre starea dânsei și afecțiunile suferite nu pot să vă comunic. Într-adevăr este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și urmează în curând să se întoarcă la Penitanciar. Din câte știu, astăzi va fi externată” a declarat acesta pentru Gazeta de Cluj.

Luna trecută, fostul Ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi a reușit să iasă din închisoare pentru trei zile. Având în vedere că aceasta execută o pedeapsă în regim liber la Peniteniciarul Gherla, periodic, în funcție de comportamet, aceasta poate ieși preț de câteva zile respectând anumite condiții. Aceasta îşi execută cei cinci ani de închisoare în regim semideschis şi a cerut recent schimbarea regimului în unul deschis.

http://www.stiripesurse.ro/informa-ii-dramatice-despre-monica-iacob-ridzi-a-fost-dusa-de-urgen-a-la-spital_1162459.html

loading...
Loading...

Citește și

Prins BEAT la volan!

  La data de 25 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *