Drumul Câmpu Mare-Alimpeşti va fi modernizat

drum-lucru-canalizare42

Consilierii județeni au probat proiectul „Modernizare drum judeţean 675B ce traversează localitățile Câmpu Mare-Albeni Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C”.
Drumul Judeţean 675B traversează localitățile Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ675C. Proiect de modernizare va fi depus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Apelul de proiecte nr. POR 2016/6/6.1/1, Axa prioritară 6, Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de Investiții 6.1, Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TENT. Obiectivul general al proiectului vizează „creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și indirect a zonelor urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T, prin modernizarea Drumului Județean 675 C”. Activitățile care se vor realiza prin acest proiect vizează: lucrări de reabilitare a drumului județean; lucrări de reabilitare de poduri; lucrări de reabilitare de podețe; realizarea de trotuare pietonale și piste de biciclete; modernizarea de stații de transport public; realizarea de consolidări terasamente; realizarea de marcaje longitudinale și transversale etc. Valoarea totală a proiectului este de 70.901.205,60 lei (inclusiv TVA)., din care contribuția proprie a U.A.T. – Județul Gorj este de 1.418.024,11 lei (inclusiv TVA).

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj continuă Campania de voluntariat „Salvator din pasiune”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj relansează provocarea pentru toţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *