vineri , 20 octombrie 2017 - 4:32

Drumul Târgu Jiu – Herculane, în reparaţii

asfaltare-strada-cmk

Drumarii au început reparaţiile pe drumul ce leagă municipiul Târgu Jiu şi Herculane. Lucrările au început în zona kilometrului zero, la ieşirea din municipiu Târgu Jiu. Șeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, Ion Tudor, face apel către şoferi să circule cu prudenţă şi să fie atenţi la indicatoarele amplasate pe marginea drumului. „Se efectuează lucrări de reparaţii, pe DN 67 D, în zona kilometrului zero. Este vorba de reparaţii la suprafaţa asfaltică. Este punctul de unde începe şoseaua naţională. Sigur că era nevoie de astfel de reparaţii. Facem apel către conducătorii să circule prudent şi să fie atenţi la indicatoare sau la salariaţii care acţionează în zonă“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Programul RABLA 2018 se extinde! Vezi ce poți să cumperi cu tichetul!

  Ministerul Mediului pregătește o serie de programe destinate reducerii poluării, printre care se află …

2 comentarii

  1. Au inceput carpelile , reparatiile ,,, mai la toamna .

  2. Nu exista în Europa ceea ce avem noi la Herculane….iar aleșii nostrii nu au făcut și nu fac altceva decât sa înfunde aceasta stațiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.