sâmbătă , 24 februarie 2018 - 21:52

Drumuri închise, trafic blocat în toată țara!

Vremea în România.

CNAIR a anunţat situaţia drumurilor în România în această dimineaţă, joi, 18 ianuarie. Traficul se desfăşoară îngreunat, la nivel naţional, din cauza stratului de zăpadă, iar mai multe drumuri închise. Totodată, meteorologii au emis, miercuri după-amiază, o avertizare cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării, în intervalul 18 ianuarie, ora 01 – 18 ianuarie, ora 17.00.

Mai multe drumuri din județele avertizate cu cod portocaliu și galben de ninsori și viscol sunt închise, joi, iar pe alte drumuri sunt restricții de trafic pentru mașinile de mare tonaj. De asemenea, zeci de drumuri naționale sunt acoperite cu un strat de zăpadă de 1-3 centimetri, șoferii circulând cu dificultate. În mai multe zone s-au format coloane de mașini. 

 UPDATE ORA 11.40 – Peste 12.000 de abonați, din trei județe ale Moldovei, sunt fără energie electrică, joi, în special din cauza copacilor doborâți de rafalele de vânt pe rețele de transport. Mai multe echipaje ale Delgaz Grid se află în teren și încearcă să remedieze defecțiunile care au afectat mai multe localități din Bacău, Vaslui și Iași.

 

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! O fată de 17 ani s-a ÎNROLAT în „armata” SALVATORILOR! Face totul fără să aştepte nimic în schimb!

Faptele ne definesc!-ISU Gorj! Să ai 17 ani, să fii un elev eminent, să te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *