Dumnezeule mare! O mamă îi toarnă pe gât copilului ei săpun lichid ca să îl „PEDEPSEASCĂ”! INCREDIBIL ce reacție are!VEZI VIDEO

Nu e uşor să fii părinte, dar femeia asta a întrecut orice limită. Nu ştie să se facă înţeleasă şi respectată, nu ştie să îşi ţină copiii în frâu, aşa că a găsit o modalitate de a-i pedepsi atunci când greşesc care îi poate face să ajungă la spital.

Femeia din imagini este mama a trei băieţi. Atunci când micuţii mint sau vorbesc urât, ea are propria modalitate de a-i pedepsi. Le toarnă pe gât săpun lichid. “Are un gust oribil şi ştiu ce îi aşteaptă atunci când greşesc, aşa că nu o vor mai face”, se apăra ea.

Degeaba încearcă Supernanny să îi explice că lichidul pe care i l-a dat fiului ei este toxic, ea refuză să înţeleagă că a greşit, se enervează şi pleacă de la masă în mijlocul discuţie.

VIDEO aici:  http://supertari.ro/main/dumnezeule-mare-mama-asta-ii-toarna-copilului-sapun-lichid-in-gura-ca-sa-l-pedepseasca-pentru-ca-minte-trebuie-sa-vezi-ce-se-intampla-cu-el/mama

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …