După o nuntă de VIS urmează un botez de LUX: Fiica unui milionar din Gorj, ÎNSĂRCINATĂ!


Au avut parte de o nuntă de vis la începutul lunii septembrie a anului trecut, iar acum cei doi soți se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil. Este vorba despre fiica afaceristului Nicolae Sarcină, Nicoleta, și soțul acesteia, Alin, care mai au foarte puțin timp de așteptat până își vor ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Nicoleta urmează să aducă pe lume o fetiță, iar întreaga familie așteaptă cu sufletul la gură evenimentul.
Nicoleta Zgripcea Sarcină și soțul ei, Alin, s-au căsătorit civil în dimineața zilei de 10 septembrie 2016, iar după-amiaza a avut loc și cununia religioasă la Biserica militară Adormirea Maicii Domnului din Târgu Jiu. Fastuasa petrecere de după a fost organizată într-un cort de lux în Târgul Auto, deținut de Nicolae Sarcină, unde au fost prezenți aproximativ 1.200 de invitați.
loading...

Citește și

Transformare TOTALĂ în doar o LUNĂ pentru o cunoscută interpretă din Târgu Jiu! Intră să vezi cum ARATĂ acum!

Are 29 de ani, este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” …

Un comentariu

  1. Frumosi foc! Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.