miercuri , 18 octombrie 2017 - 14:06

După o relație cu NĂBĂDĂI, o cunoscută BLONDĂ din Gorj a luat IERI prin surprindere pe toată lumea! A apărut cu bebelușul în brațe!

 

După ce a renunţat la viaţa mondenă şi nu a mai apărut la TV, Mama Natură, așa cum a fost numită de presa centrală, i-a lăsat mască pe toţi ieri. Fosta asistentă TV a făcut publică o fotografie simpatică în care apare în timp ce ţine un bebeluş în braţe. Roxana Ionescu, originară din Gorj, a urcat pe o reţea de socializare o fotografie de colecţie. Vedeta stă comod pe un fotoliu în timp ce ţine în braţe un bebeluş care îşi ţine mâna pe față. Gestul său e imitat de fosta asistentă TV. Poza care a stârnit controverse pe internet a fost însoţită de un mesaj.“Fericirea e făcută în casă”, a scris Roxana Ionescu pe pagina sa oficială de Facebook. Prietenii virtuali au întrebat-o pe artistă al cui este copilul, însă Roxana nu le-a transmis niciun răspuns.

loading...
Loading...

Citește și

În ce adolescentă ÎNCÂNTĂTOARE s-a transformat fetița din Târgu Jiu care a impresionat-o pe Andra la Românii au talent!

  În anul 2013, micuța Yasmina avea doar 11 ani când a reușit să impresioneze …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.