E cea mai fierbinte TERAPEUTĂ din Târgu Jiu! Intră să VEZI cât e de SEXY! Scapi de orice BOALĂ

mihaela-monden11

Maria Mădălina Lăpădătescu este absolventă a Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu și a studiat la Craiova, balneo – fiziokinetoterapie și recuperare medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie. Frumoasa brunetă are 24 de ani și este o adevărată apariție dorită de orice bărbat.

Mădălina Lăpădătescu, sau Mădălina Airam, așa cum își spune pe facebook, este o tânără incredibil de frumoasă ce se poate mândri cu un trup de milioane. Conform informațiilor ce le-am găsit pe contul său personal de socializare, tânăra originară din Târgu Jiu a studiat balneo – fiziokinetoterapie și recuperare medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova însă acum locuiește în Redditch, Anglia. Bruneta este o tânără extrem de apreciată în mediul online, bucurându-se de atenția a peste 6.800 de internauți. „Dacă ești atât de frumoasă când te trezești înseamnă ca meriți toate complimentele. Femeia pe care vrei să o vezi cum arată fără trucuri( farduri, creme etc) o privești când se trezește”, „ Fără machiaj și atât de frumoasă!!! Wow”, sunt doar câteva din comentariile primate de Mădălina pe contul de facebook.

Își realizează conturi false folosind fotografiile Mădălinei

Mădălina este atât de frumoasă încât alte tinere au ajuns să îi fure acesteia fotografiile de pe pagina de socializare, iar ulterior își realizează conturi false de Facebook utilizând pozele ei.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Weekend de VIS la Paris pentru o actriță din Târgu Jiu! Vezi cu ce cine s-a întâlnit!

O cunoscută actriță a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a avut parte de …

9 comentarii

  1. Daca si asta e frumoasa…:)) bagati’va mintile in cap ca ii bagati la urata asta besini si fite in creier

  2. Si tanara terapeuta s.a facut cunoscuta in caminul de medicina din craiova datorita aventurilor cu mojoritatra rezidentilor si mai ales ca.si promova examenele foarte usor cu ajutorul „corpului ei sexy”. Mentionez ca in timpul favultatii ,tarnara nu avea silicone ..oare cum a reusit sa le achizitioneze „avand in vedere ca nu a avut un loc de munca imediat dupa terminarea facultatii?!

    • Mno! Cand esti prost si viata-i grea, nu Stef??? Sincer alta ocuptie, banuiesc ca nu ai decat sa cotabilizezi cum si-a pus Mada silicoanele inexistente si cum dupa parerea ta de redus/redusa mintal a promovat examenle pe „sexy corp” … Tare curioasa sunt cine esti :)) si de ce realizari ai, la mintea ta de gaina!

  3. Dar cand si.o tragea in camera cu celalalte cologe cand ele dormeau , pe o ciocolata ,nu isi amintrste nimeni?

  4. De care ciocolata? Sunt interesat… lasati mesaj :))

  5. Promovati toate panaramele, vai de voi. De la asta pana la Larisa si altele. Daca si astea sunt frumoase.

  6. Renuntati sa mai prezentati astfel de persoane . Ati putea alege dintre copii aceia BUNI ,performeri la olimpiade de MATEMATICA ,FIZICA ,CHIMIE , BIOLOGIE ,LIMBA SI LITERATURA ROMANA ,SPORT, MUZICA ,etc. etc. etc. etc. .

  7. Cata invidie fetelor! :))))cum apare una frumoasa , cum i dati in cap!

  8. Tanara terapeuta nu are silicoane, o cunosc , asa ca nu mai aberati! Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *