E GORJEANUL cu cea mai CIUDATĂ pasiune! Tu ai putea face asta?

virgil-bagiu

A devenit celebru la scurt timp după înscrierea în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Le-a arătat atunci tuturor cum bate cu mâinile goale cuie și cum poate sfărâma pietre de râu. Acum, Virgil Bâgiu, căci despre el vorbim, și-a găsit o pasiune la fel de ciudată ca și celelalte. Bărbatul prinde șerpi, se fotografiază cu ei și mai apoi postează imaginile pe contul personal de facebook.

Virgil Bâgiu, originar din Buzău, actualmente domiciliat în Gorj, comuna Mătăsari a început să bată cuie cu palma încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. „Într-o seară am fost la bal, că nu era discotecă pe atunci. Ploua, eram la țară. Știți cum e la țară. Și căutam să ne punem hainele în cui. Am găsit cuie, dar nu aveam cu ce să le batem. Am avut o idee năstrușnică. I-am dat o palmă la un cui și a intrat. Și de atunci am ținut-o tot așa. Bine, că m-am perfecționat, am perfecționat lovituri. E necesară și o tehnică. Floarea unui cui, cât de mică, poate pătrunde palma. Mie mi-a trecut prin palmă. La una mică, cu băieții, s-a întâmplat și chestia asta”, a povestit Virgil Bâgiu, pentru Informatorul de Botoșani și Suceava, începuturile „pasiunii” care l-a făcut celebru. Cel mai mare record atins de gorjean a fost de 11 cuie în 45 de secunde.

Prinde reptilele și se fotografiază cu ele

Acum, Virgil prinde reptile, se fotografiază cu ele și mai apoi urcă imaginile pe contul personal de socializare. „Te-ai reprofilat neică?”, „Ce mari sunt faceți colecție”, „Vai de mine așa de mulți sunt?”, i-au transmis prietenii pe contul său de facebook.

loading...
Loading...

Citește și

Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Târgu Jiu!

Transparency International Romania în parteneriat cu Griffiths School of Management, Rotary Club Targu Jiu si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *