E RĂPITOARE! Îți vei pierde MINȚILE când o vei privi în ochi!

bianca-site-(1)

Se numește Bianca Amelia Băzăvan, locuiește în orașul Rovinari și tocmai a susținut examenul de Evaluare Națională unde a obținut media 9,30. Adolescenta este pasionată de fotografie și make-up, însă își dorește cu ardoare o carieră ca și stewardesă.

Amelia a fost protagonista mai multor ședințe foto profesionale realizate de fotografii Bianca Nanu și Christofor Vatavu. Imaginile se regăsesc pe conturile de facebook ale celor doi fotografi, dar și pe pagina de socializare a frumoasei Amelia. „Sunt pasionată de fotografii şi de make-up. Mi-ar plăcea foarte mult să pozez pentru diferite publicații, însă aș face asta doar în timpul liber, astfel încât să mă pot ocupa şi de şcoală. Deocamdată nu mi-am trimis cv-ul unei agenții de fotomodele pentru că nu am avut timp, m-am ocupat doar de școală. Doar ce am terminat cu examenul de Evaluare Naţională cu media 9,75 la română şi 8,85 la matematică şi în curând o să bag dosarul de admitere la C.N.E.T . Aș dori să urmez profilul de bio-chimie”, ne-a spus Amelia.

Vrea să devină stewardesă!

Adolescenta și-a creat și un blog în urmă cu câțiva ani în cadrul căruia posta diferite imagini. „Mi-am deschis şi eu un blog acum 2 ani de zile, însă nu m-am mai ocupat de el, dar intru destul de des să urmăresc activitatea prietenilor mei. Îmi plăcea să postez foarte mult poze şi citate din cărţi. În ultima vreme am postat pe Tumblr. Acesta este categorisit și ca site de socializare, dar este și o platformă de microblogging. Utilizatorii acestui site, care sunt în cea mai mare parte adolescenți, pot posta conținut multimedia în cadrul unui blog public sau privat, în funcție de preferințe. În viitor îmi doresc foarte mult să devin stewardesă”, ne-a mai povestit Amelia. Chiar dacă primește zilnic foarte multe mesaje pe facebook, reușind până acum să înregistreze aproape 4.000 de urmăritori, Amelia nu obișnuiește să le răspundă necunoscuților.

loading...
Loading...

Citește și

Cel mai BOGAT cioban din Târgu Jiu se ÎNSOARĂ! Uite cât de FRUMOASĂ este viitoarea MIREASĂ și cine vor fi NAȘII!

Forfotă mare în familia vestitului cioban din Novaci, Văduva. Fiul acestuia, Sorin Văduva, se însoară …

2 comentarii

  1. Sincer sa fiu eu nu am vazut stewardese pitice si grasance ca ea….!!!!!

  2. Nea Gheorghe

    Trebuia sa ii puneti poze si nemachiata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *