E sexy, are o afacere de SUCCES, practică kick BOX și de curând și-a mai luat un JOB! Vezi CE altceva mai face fiica unor ARTIȘTI din Târgu Jiu!

colaj-bianca6

„Să faci tot ce te face fericit”, acesta este motto-ul frumoasei târgujience! Plecând de la această premisă, tânăra practică pilates și kick box, și-a deschis un salon de bronzat, iar de ceva vreme și-a mai luat un job, de make-up artist.

Bianca Roibu provine dintr-o familie de artiști, are 34 de ani, este o tânără extrem de ambițioasă și foarte energică. Tânăra din Târgu Jiu este o împătimită a sportului, pe lângă kick box-ul și artele marțiale de contact pe care le paractică acum, Bianca a mai făcut și dans de pereformanță în Capitală și doi ani în Japonia. „Mi-am dorit foarte tare să practic kick box și arte marțiale de contact și asta am făcut. Este sportul meu preferat și chiar dacă nu m-am apucat de foarte mult timp de el vreau să ajung la un nivel cât mai înalt. Pentru un astfel de sport nu există o limită de vârstă, dar nici eu nu sunt o necunoscătoare în acest domeniu. În urmă cu mulți ani, am făcut dans de performanță la București, după care am plecat timp de doi ani în Japonia, unde am continuat cu asta. Pot să zic că nu m-am plictisit deloc, așa că am mers în Milano, pe o perioadă de șapte ani, unde am urmat cursurile celebrei academii de make-up de acolo. Studioul de make-up din Târgu Jiu este amenajat în cadrul salonului de bronzat”, ne-a spus Bianca.

Și-a redescoperit pasiunea pentru make-up

De curând, frumoasa blondă și-a redescoperit pasiunea pentru make-up și se pare că o parctică foarte bine. Pe contul personal de socializare, Bianca, are postate o mulțime de domnișoare care s-au lăsat pe mâna ei, iar rezultatele le puteți urmări pe contul de facebook „Make up by Bianca”.
loading...
Loading...

Citește și

O frumoasă BLONDĂ din Târgu Jiu și soțul afacerist, VACANȚĂ de VIS! Au mers în Buricul Pământului! FOTO

Au parte de o adevărată vacanță de vis! Plecați de mai multe zile din țară, …

3 comentarii

  1. Hmmm … ce filme face !!! De n’ai vazut ….

  2. O hai’ma’na !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.