Echipă în INSOLVENŢĂ, stadion de 20 de MILIOANE de EURO! Iubitorii de fotbal din Târgu Jiu, DEZAMĂGIŢI

Fără echipă de fotbal, dar cu stadion de 20 de milioane de euro. Aceasta este situaţia în Târgu Jiu, după ce echipa a intrat în insolvenţă. Arena va fi gata curând, deoarece Compania Națională de Investiții a alocat fondurile anul trecut, când Pandurii Târgu-Jiu avea rezultate spectaculoase și spera să joace în Europa League.

Acum, ANAF execută bunurile pentru datoriile la stat, creditorii au dat în judecată clubul de fotbal iar jucătorii nu și-au mai primit de mult salariile.

Iubitorii fotbalului sunt dezamăgiţi de faptul că pe arena construită la standarde europene nu va mai juca echipa lor preferată.

Echipa Pandurii Targu Jiu are grave probleme financiare . Clubul a intrat în insolvență recent iar ANAF a scos la vânzare bunurile echipei pentru recuperarea unei datorii de 1,2 milioane de euro.

Cu toate acestea, autorităţile locale sunt optimiste.

La clubul Pandurii Târgu-Jiu sunt acționari Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu-Jiu, sindicatele miniere, o firmă privată și până de curând, Complexul Energetic Oltenia. Compania s-a retras din acționariat după ce ministrul Energiei, a decis sistarea fondurilor către echipa de fotbal.

Sursa Antena 3

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

4 comentarii

  1. Multumim din inima Partidului , Mariei Sale Dom Senator nea Florin , Mariei Sale Cat pe Aci sa fie deputat nea Laurentiu Ciurdel , Marimii Burtii Sale nea Ion Calinoiu ce era Cat pe Aci sa fie Senator ( dar nu mai e ).Dar nu i bai , pe gazonul de milioane de euro pot paste vacile lui nea Florin de la Negomir cat e plecat mnealui la Senat la Bucuresti fiindca boii care il voteaza raman la Tg Jiu sa se uite lung in buzunarele golite de Partidul care a fost in toti si in toante .

  2. Un stadion nou este justificat atunci cand exista o politica de dezvoltare a activitatii sportive locale cu sportivi gorjeni,capabili sa reprezinte judetul si tara in competitii interne si internationale.Utilizarea acestui stadion pt.activitati sportive care presupun utilizarea masiva a sportivului mercenar ,duce la disparitia sportivului roman din marea performanta ,in folosul unor indivizi interesati doar de bani.

  3. Asa este Enceladus dar e justificat si de miile de voturi ce le poate aduce lui nea Florin care este .

  4. Gorjanule ai dreptate,voturile inseamna multi bani,dar mai ales PUTERE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.