marți , 6 decembrie 2016 - 23:45

Echipa PSD Târgu-Jiu în cartierul Iezureni!

psd-iezureni1

Echipa Partidului Social Democrat Târgu-Jiu condusă de către Aurel Popescu, președintele organizației împreună cu președintele executiv PSD Târgu-Jiu, Adrian Tudor, dar și consilierii locali, au stat de vorbă cu cetățenii din cartierul Iezureni.

psd-iezureni2
Oamenii și-au arătat încrederea în PSD și în Victor Ponta ținând cont de măsurile care au fost luate în perioada când Victor Ponta conducea Guvernul.
Recent, PSD a introdus și adoptat în Parlament eliminarea a 102 taxe nefiscale, care-i umilesc pe români, obligându-i să piardă ore întregi în fața ghișeelor. Deoarece actuala putere a contestat legea la Curtea Constituțională, aceasta nu a putut intra pentru moment în vigoare.
Este bine ca românii să știe că cea mai mare parte a acestor taxe valorează mai puțin decât efortul financiar al statului pentru colectarea lor.
PSD se angajează ca în prima ședință de guvern după câștigarea alegerilor să adopte, prin ordonanță de urgență, eliminarea tuturor taxelor.

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd_agricultura_curbe-1

PROGRAMUL PSD PENTRU AGRICULTURĂ

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007 EXECUTAT DE …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.