miercuri , 1 martie 2017 - 22:05

Educaţie SEXUALĂ în şcoli DOAR cu acordul PĂRINŢILOR!

nicu-peia

În urmă cu câteva luni deputatul Ninel Peia a introdus în Parlament un proiect de lege al mamelor eroine, iar vineri a revenit cu o nouă inițiativă. Acum el are propunerea legislativă numită „LEGE pentru „Inocenţa Copilăriei” privind interzicerea cursurilor de educaţie sexuală în învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial, fără acordul scris al părinţilor sau tutorelui.

Deputatul de Ilfov, Ninel Peia, vrea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea, el elaborând un proiect de lege în acest sens şi motivând că ”în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”. ”Se interzice predarea către elevii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial a unor informaţii sau cursuri cu privire la educaţia sexuală fără acordul scris al părinţilor sau tutorelui. Încălcarea acestei prevederi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă”, se arată în textul proiectului legislativ, făcut public pe site-ul său de Ninel Peia.

A.C.

loading...

Citește și

Legenda celor 12 cojoace ale Babei Dochia

Creştinii ortodocşi de stil vechi o sărbătoresc astăzi pe cuvioasă muceniţă Evdochia, care a trăit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.