miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:24

eJobs.ro: JOBURI bine plătite DE ACASĂ!

Imaginează-ți că dimineaţa te trezești la o oră convenabilă, îţi faci singur programul şi lucrezi chiar de acasă. Poate chiar din sufrageria ta cu vedere la mare, de unde colaborezi cu acei clienți importanți. Pe eJobs.ro, găseşti oferte de joburi care îţi oferă flexibilitate.

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, îşi măreşte echipa cu un Customer Advisor, bun vorbitor de spaniolă sau italiană. Jobul este flexibil, avantajul fiind că poţi lucra de acasă.
Pe lângă cunoaşterea unei limbi străine, ai nevoie de excelente abilităţi de comunicare verbală şi scrisă, orientare spre client, capacitate de a lucra autonom/independent. Vei oferi asistenţă clienţilor prin telefon, e-mail sau chat şi vei răspunde solicitărilor acestora. Programul ţi-l faci singur în intervalul 07:00 – 24.00. Pachetul tău de beneficii cuprinde: venituri lunare consistente ce includ parte fixă şi parte variabilă, în funcţie de performanţă, participarea la sesiuni de training Customer Support în mediul online. Actualizează CV-ul şi aplică prineJobs.ro.

Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Tinerii din Motru reținuti din nou după ce polițiștii le-au dat drumul. Vezi ce au mai făcut!

În acest moment tinerii care au furat dulciuri și țigări dintr-un magazin din Motru sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.