luni , 11 decembrie 2017 - 19:14

El este AFACERISTUL gorjean care pleacă în fiecare LUNĂ în VACANȚĂ!


Presa centrală i-a supranumit drept „Regii vacanțelor” asta pentru că nu trece o lună de zile fără ca cei doi să mai viziteze câte un loc din lume. Este vorba despre artista Delia și soțul ei, afaceristul gorjean Răzvan Munteanu, care au părăsit din nou țara pentru o nouă scurtă vacanță. De această dată, şi-a făcut bagajele şi a plecat în Anglia. Cântăreaţa nu a ratat nicio ocazie şi şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce a făcut. Aşa că, artista, nu a stat prea mult pe gânduri, iar împreună cu soţul ei, Răzvan, au vizitat un renumit muzeu de haine. Delia nu a putut rezista tentaţiei şi a vizitat şi un magazin de încălţăminte.

loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu a făcut CRIZE de GELOZIE într-un club! Iubitul i-a dat PAPUCII!

A devenit cunoscută odată cu participarea la primul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, concurs, …

Un comentariu

  1. …dar ce inseamna sa fi mama,tata,…nu poti cumpara cu banii vacantelor ! Acest Sentiment este si ramine unic ,cine nu l cunoaste …are degeaba !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.