El este cel mai VECHI primar din Gorj! Este ales de 26 de ani, cu 80% din voturi

emil-catanoiu-primarul-din-capreni-3

Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni, a obținut 80% din voturile cetățenilor. Acesta este cel mai longeviv primar al comunei Gorj, aflându-se în fruntea comunității de peste 26 de ani.

Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni, are această funcție încă din anul 1990. În tot acest timp, a realizat în comună distribuția cu gaze, a alimentat cu apă  satele și a înființat un Centru de Sănătate. Este mulțumit de modul în care s-a dezvoltat comuna de când este primar și speră că, pe lângă proiectele pe care le-a realizat, să facă și o rețea de canalizare a comunei. „Am avut cam 80 % din voturile cetățeniilor comunei Căpreni. Da, am rămas singurul cel mai longeviv primar că era și Mosor și nu a mai ieșit, m-a lăsat singur. Vreau să continui cu proiectele ce le-am început să fac neapărat canalizarea. În rest, stăm foarte bine, avem apă, gaze, s-a asfaltat și o bună parte din drumurile comunale atât ne-a mai rămas canalizarea. Proiectul este aprobat a fost și licitația și continuăm să facem ce trebuie pentru comună, că mai este câte ceva de făcut, dar acest proiect canalizarea este cel mai important în acest moment”, a spus primarul din Căpreni, Emil Cătănoiu.

I-a luat fața celei mai VECHI primărițe

Tot 26 de ani a condus primăria Alimpești și Elena Mosor, însă, duminică, aceasta a pierdut bătălia în fața lui Daniel Floarea, membru PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Ai cumpărat ASTA din LIDL? Conține SALMONELLA!

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH recheamă preventiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *