duminică , 17 decembrie 2017 - 12:16

El este cel mai VECHI primar din Gorj! Este ales de 26 de ani, cu 80% din voturi

emil-catanoiu-primarul-din-capreni-3

Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni, a obținut 80% din voturile cetățenilor. Acesta este cel mai longeviv primar al comunei Gorj, aflându-se în fruntea comunității de peste 26 de ani.

Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni, are această funcție încă din anul 1990. În tot acest timp, a realizat în comună distribuția cu gaze, a alimentat cu apă  satele și a înființat un Centru de Sănătate. Este mulțumit de modul în care s-a dezvoltat comuna de când este primar și speră că, pe lângă proiectele pe care le-a realizat, să facă și o rețea de canalizare a comunei. „Am avut cam 80 % din voturile cetățeniilor comunei Căpreni. Da, am rămas singurul cel mai longeviv primar că era și Mosor și nu a mai ieșit, m-a lăsat singur. Vreau să continui cu proiectele ce le-am început să fac neapărat canalizarea. În rest, stăm foarte bine, avem apă, gaze, s-a asfaltat și o bună parte din drumurile comunale atât ne-a mai rămas canalizarea. Proiectul este aprobat a fost și licitația și continuăm să facem ce trebuie pentru comună, că mai este câte ceva de făcut, dar acest proiect canalizarea este cel mai important în acest moment”, a spus primarul din Căpreni, Emil Cătănoiu.

I-a luat fața celei mai VECHI primărițe

Tot 26 de ani a condus primăria Alimpești și Elena Mosor, însă, duminică, aceasta a pierdut bătălia în fața lui Daniel Floarea, membru PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.