EL este MILIONARUL din Motru! E angajat la o spălătorie şi are 19 ani! GHICI cu CINE a mers să ia cele 4 MILIOANE de EURO

castig2-loto

A investit puțin peste 7 lei și a devenit, peste noapte, milionar în euro! Este vorba despre un tânăr din Motru, care a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49, în urma extragerii de joia trecută. Premiul de categoria I a fost în valoare de 17.723.482 lei, aproximativ patru milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-005 din Motru. Biletul a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc. Numerele norocoase au fost: 42, 44, 10, 3, 33, 27. 

agentia-LOTO-motru

Câștigătorul la LOTO a mers încă de vineri dimineața, la București, alături de șeful său, patronul spălătoriei unde lucra, să intre în posesia milioanelor de euro.

O altă viață, complet nouă, pentru un tânăr din Motru!

angajata-Loto-MOTRU

Marele premiu la Loto 6 din 49 din 28 iulie 2016, în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, fost câștigat de un tânăr jucător din Motru. Băiatul peste care a dat norocul are o poveste după care a putea fi lejer făcut scenariul unui film. Finalul filmului și modul în care își va administra banii câștigați, depinde de el. Tânărul motrean are 19 ani, are un job modest, fiind angajat la o spălătorie auto. El a jucat biletul norocos la agenţia 18-005 din Motru, și a completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o varianta la Noroc, preţul acestuia fiind de 7,3 lei. „Băiatul care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, este un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului! El l-a avut din plin. Lucrul ăsta ne bucură foarte mult. Să îi dea Dumnezeu sănătate! A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani”, a spus Violeta Popescu, vânzătoarea de la agenția Loto din Motru. Cel mai probabil, banii i-au intrat deja în cont.

Un alt milionar îl sfătuiește: „Să lase mai pe urmă distracția!”

Tot orașul vorbește despre ce va face câștigătorul cu milioanele de euro. Mulți dintre motreni ar vrea ca băiatul să investească măcar o parte din bani în municipiu, să ofere locuri de muncă. Alții îl sfătuiesc să și doneze din milioanele câștigate. Cel mai bun sfat vine, însă, de la un alt câștigător la Loto, dar la loteria franceză, nu la cea românească. Dumitru Anton a lucrat înainte de revoluţie în armată. Era subofiţer, dar a renunţat la uniformă şi s-a angajat la o fabrică din Motru. Nu l-a mulţumit salariul, aşa că, în scurtă vreme, a plecat la muncă în străinătate. A lucrat în construcţii, apoi şi-a făcut o mică afacere. Aducea în România maşini şi mobilă din Occident. În 2015 a câştigat marele premiu de un milion de euro la Loteria Franceză. Cum a luat banii, a cumpărat un teren de 20.000 de euro aproape de casă: „Să se gândească la viitorul lui, să lase mai pe urmă distracția. Să se gândească la salariul pe care îl avea și că din acei bani nu putea să pună toată viața deoparte 100.000 de euro, dar milioane. Să se gândească bine ce face cu banii, să se gândească de unde a plecat și unde poate să ajungă cu acești bani”, a spus un câștigător al Loteriei Franceze, care a investit în agricultură.

loading...
Loading...

Citește și

Lista CÂȘTIGĂTORILOR festivalului Tineretului

O nouă ediție a Festivalului Tineretului a avut loc la Godineşti duminică pe scena nou …

Un comentariu

  1. Sincer eu îi recomand acestui baiat sa-si plateasca o bursa la o universitate din afara tarii Harvard sau alta universitate de prestigiu.ESTE FOARTE IMPORTANT CA EL SA ISI DEZVOLTE CAPACITATEA DE A INTELEGE LUMEA CARE IL INCONJOARA.
    DACA VEI CITI ACEST MESAJ TINERE, CREDE-MA CA ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU PENTRU VIITORUL TAU IN ACEST MOMENT SI INTR-O ZI IMI VEI MULTUMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.